Tjänster

Tak & Fasad

Plåt är den ultimata lösningen för att förlänga takets livslängd och undvika kostsamma renoveringar. Med en genomsnittlig livslängd på 40-50 år är plåttak betydligt mer hållbara jämfört med papptak (15-20 år) och tegelpannor (30 år).

Dubbelfalasdbandtäckning är utformade för att stå emot påfrestningar från regn, snö och skräp, vilket gör dem till en pålitlig och långvarig lösning. 

En av de viktigaste fördelarna med plåt är att det minskar risken för vattenintrång genom spikhålen i läkten. Det kan leda till fuktproblem och mögel, vilket i sin tur resulterar i dyra renoveringskostnader. Med vårt plåttak kan du vara säker på att ert tak förblir tätt och skyddat mot väder och vind under många decennier. Förutom dess funktionella fördelar erbjuder 

Plåtkomapniet också en estetiskt tilltalande lösning. Vår skräddarsydda design garanterar att ert plåttak inte bara är hållbart, utan också snyggt och stilfullt. 

Kontakta oss idag för en förfrågan.

Tillverkning

Saker som tillverkades enligt standardmått för 30 år sedan kan vara svåra att få tag på idag. Men oro er inte, Plåtkompaniet är här för att hjälpa er. Vi specialiserar oss på tillverkning av fönsterbläck, ventilöppningar och andra plåtdetaljer efter era specifika behov.

Vi förstår att varje byggnad är unikt och att standardstorlekar inte alltid passa perfekt. Därför erbjuder vi måttbeställningstjänster för att säkerställa att våra produkter passar er byggnad. Oavsett om ni behöver ett skräddarsytt fönsterbleck eller en ventilationskåpa, kan vi tillverka det enligt era ritningar och önskemål.

Med vår långa erfarenhet av specialtillverkning kan ni lita på att våra produkter är av högsta kvalitet. Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa hållbarhet och prestanda.

Att beställa från oss är enkelt. Skicka bara in er förfrågan, och vi återkommer snabbt med en prisuppgift. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.​

Taksäkerhet

Den som lägger nytt tak på en fastighet måste vara medveten om att taket kommer att användas för olika ändamål i framtiden. För att säkerställa att taket kan användas säkert för inspektioner, brandsläckning, underhåll och takskottning, är det arbetsgivarens och fastighetsägarens ansvar att se till att personal och anställda kan arbeta på taket med rätt säkerhetsåtgärder. Hos Plåtkompaniet har vi specialiserat oss på installation av taksäkerhet med den senaste tekniken. Vi förstår vikten av att utföra arbeten på taket utan risk för personskada, och därför har vi genomgått utbildning inom detta område och är certifierade av Taksäkerhetskommittén. Vårt sortiment av taksäkerhetsprodukter är utformade för att erbjuda maximal skydd och säkerhet på taket. Med våra produkter kan du vara trygg i vetskapen om att du kan utföra alla nödvändiga arbetsuppgifter på taket med minimal risk. Vi erbjuder ett brett utbud av taksäkerhetslösningar, inklusive stabila fallskyddssystem, säkra åtkomstpunkter och nödvändig utrustning för takarbeten. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga nog för att klara av de påfrestningar som kan uppstå vid arbete på tak. Oavsett om du är en byggentreprenör som behöver säkerhetsutrustning för ett takprojekt eller en fastighetsägare som behöver installera taksäkerhet på din byggnad, kan du lita på Plåtkompaniet för pålitliga och högkvalitativa taksäkerhetslösningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och den bästa servicen. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av taksäkerhet och låt oss hjälpa dig att skapa en trygg arbetsmiljö på ditt tak.

Totallösning

Att lägga nytt tak omfattar många delar och många inblandade. Besiktningar skall göras och byggnadsställningar ska byggas. För de flesta arbeten behovs det både plåtslagare, snickare och VVS-installatörer. Det är mycket som kan gå fel och det är viktigt med en erfaren totalentreprenör som tar på sig det övergripande arbetsuppgifterna och ansvaret. Plåtkompaniet har över 16 års erfarenhet som totalentreprenader vid takomläggningar. I vår totalentreprenad ingår: Träarbeten Isolering Plåtarbeten Byggnadsställningar Brandsäkerhet Snösäkerhet Taksäkerhet VVS-arbeten