Om oss

Plåtkompaniet Norling AB är din pålitliga partner för alla dina behov inom plåtslageri. Med över 20 års erfarenhet inom branschen och ett team av skickliga plåtslagare med yrkesbevis kan du lita på att vi levererar högkvalitativa resultat varje gång.

Vi specialiserar oss på olika typer av plåtslageriarbeten, oavsett om det handlar om stålplåt, koppar, rostfritt eller zink. Vårt sortiment av tjänster sträcker sig från projektering och konsultation till besiktningar och mycket mer. Oavsett om du behöver hjälp med takreparationer, taksäkerhet eller snöskottning av tak, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. 

Vi är stolta över att vara certifierade enligt FR2000 och vara medlemmar i Plåt o Ventföretagen. Detta innebär att vi uppfyller höga kvalitets- och miljöstandarder i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera hållbara och pålitliga lösningar. 

Plåtkompaniet Norling AB är baserat i Uppsala och arbetar främst inom områdena Uppsala, Västerås och Stockholm. Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt eller ett större kommersiellt uppdrag, kan du lita på oss för professionellt utförda plåtslageriarbeten. 

Kontakta oss idag för att diskutera dina plåtslageribehov och låt oss visa dig varför vi är det självklara valet för plåtslageriarbeten i regionen.